Trenčín - Hajduch, Peter (Osveta, 1979)
Ruské a německé resumé
Keywords: turistika -- Slovensko; regionální geografie -- Trenčín-oblast (Slovensko); Trenčín (Slovensko : oblast); fotografické publikace