Svitpren - Bábek, Miroslav, 1920-2010 (SNTL, 1957)
Složení, rozbor, zpracování a použití svitprenu, našeho synthetického chloroprenového kaučuku speciálních vlastností.
Věcný rejstřík
1700 výt.
Keywords: Svitpren (obch. značka); chloropren (chlorbutadien); polymerizace; chloroprenový kaučuk; syntetický kaučuk; příručky