Hybridní integrované obvody - Soutor, Zdeněk; Žůrek, Jaroslav; Šavel, Josef (SNTL - Nakladatelství technické literatury ; ALFA - Vydavateľstvo technickej a ekonomickej literatúry, 1982)
Publikace se komplexně zabývá problematikou související s výrobou a použitím hybridních integrovaných obvodů. Ukazuje směry světového vývoje integrovaných elektronických obvodů a podrobně probírá tenkovrstvé iintegrované obvody, jak z hlediska návrhu a výrobní technologie, tak i z hlediska vlastností a použití. Pozornost je věnována i speciálním provedením, např. mikrovlnným a optickým integrovaným obvodům.
Vazba Josef Kalousek
Věcný rejstřík
Zn.
4200 výt.
Keywords: integrované obvody; hybridní integrované obvody; učebnice vysokých škol