Svědectví : čtvrtletník pro politiku a kulturu - Tigrid, Pavel, 1917-2003 (Melantrich, 1990)
Resumé v angličtině a francouzštině
Na obálce též uvedeno: komentáře, úvahy, eseje, poezie,literární kritika z čísel vyšlých v letech 1956-1990
Keywords: kultura a politika; kulturní politika; literatura a umění; stati