Dřevoplast, jeho výroba a použití - Kříž, Eman (Státní nakladatelství technické literatury, 1960)
Příručka o výrobě pilinových lisovaných hmot a příslušném strojním zařízení uvádí též zkušenosti o jejich praktickém použití v průmyslu.
1215 výt.
Keywords: dřevo; kondenzace (reakce); formaldehyd; piliny; reaktoplasty; syntetické pryskyřice; plastikářská technologie; lisovací hmoty; bakelit; dřevoplast; xylenol-formaldehydová pryskyřice; příručky