Dřevoplast, jeho výroba a použití - Kříž, Eman (Řada dřevařské literatury, 1960)
Příručka o výrobě pilinových lisovaných hmot a příslušném strojním zařízení uvádí též zkušenosti o jejich praktickém použití v průmyslu.