Česko-francouzský kapesní slovník - Smolák, Vladimír, 1887-1959 (SPN, 1960)
Slovník obsahuje slova denního života, běžně užívaná a výrazy dobové, vzniklé novým společenským životem a technickým pokrokem. Připojen je seznam nepravidelných sloves.
Zn.
Zkr.
10000 výt.
Keywords: francouzština; česko-francouzský; slovníky francouzské; kapesní vydání; dvojjazyčné překladové slovníky