Finanční rizika - Jílek, Josef, 1957- (Grada, 2000)
Monografie přibližuje teoretické i praktické aspekty řízení, měření a regulace finančních rizik.
Terminologický slovník
Keywords: finanční rizika; financial risks; monografie; monographs