Technical dictionary : technical chemistry : English, French, German, Arabic - Abd-al-Wahed, Anwar Mahmoud (Edition Leipzig ; Al Ahram, 1974)
V evropských verzích jsou obsaženy pouze slovní termíny (angličtina jako výchozí jazyk má všechny ekvivalenty, němčina a francouzština mají své rejstříky, arabština ale i arabský výklad i s ilustracemi a ekvivalenty ve zbývajících jazycích
Obsahuje rejstříky
Souběžný německý, francouzský a arabský název
Keywords: chemická technologie; oborová terminologie; angličtina; němčina; francouzština; arabština; chemical technology; terminology (professional); English language; German language; French language; Arabic language; vícejazyčné překladové slovníky; terminologické slovníky; polyglot translation dictionaries; terminological dictionaries