Česko-polská konverzace - Kounovská, Elwira; Prokopová, Libuše, 1919-2014; Janešová, Jarmila, 1924- (Cizojazyčné konverzační příručky, 1980)
Příručka umožňuje dorozumění s Poláky v základních situacích turistického a společenského styku. Seznamuje stručně s polskou výslovností a ve čtrnácti tematicky uspořádaných kapitolách přináší souhrn obratů a vět určenýchkaktivnímu použití.