Metody rozboru a hodnocení systémů člověk-stroj - Matoušek, Oldřich, 1921-; Zastávka, Zdeněk, 1933- (Stát.nakl.techn. liter., 1977)
Resumé v anglickém, německém a ruském jazyce
Keywords: provozní management; ergonomie; pracovní prostředky; pracovní podmínky