Světlo v teorii a v praxi - Netušil, Jaroslav, 1905-1966 (Práce, 1960)
Populární příručka seznamuje s teoretickými základy světelné techniky a s praktickým využitím jejich poznatků pro osvětlování obývacích místností, pracovišť atd.
9000 výt.
Věcný rejstřík
Pozn.
Keywords: světelná technika; světlo; vnitřní osvětlení; příručky