Rozbory lázní pro povrchovou úpravu kovů - Kubišta, Zdeněk (SNTL, 1980)
Obsahuje souhrn moderních metod a pracovních předpisů pro rozbor a stanovení jednotlivých složek různých druhů u nás používaných lázní pro povrchovou úpravu kovů, způsoby stanovení tvrdosti vody, rozbor odpadních vod a povlaků.