Minerály - Bauer, Jaroslav, 1920-1995 (Artia, 1988)
Průvodce v oblasti minerálů, drahokamů a hornin je obrazovým klíčem k určování nerostů.
Keywords: minerály; minerals; příručky; handbooks, manuals, etc