Mezinárodní klasifikace nemocí : mezinárodní statistická klasifikace nemocí, úrazů a příčin smrti ve znění 9. decenální revize - Šantrůček, Miroslav (Avicenum, 1978)
Nové znění podrobného seznamu Mezinárodní klasifikace nemocí, jež vstupuje v platnost 1.1.1979, je výsledek revize, na níž pracovala od r. 1969 řada mezinárodních komisí a konferencí. Obsahuje podrobný tabelární seznam třímístnýchpoložek a čtyřmístných podpoložek, dodatkovou klasifikaci vnějších příčin poranění a otrav, lékařské osvědčování a pravidla pro klasifikaci aj.
Keywords: mezinárodní klasifikace nemocí; international classification of diseases; příručky; handbooks, manuals, etc