Literárky v síti (Centrum pro média a demokracii, 2004)
Zdroj obsahuje komentáře, glosy a eseje k současnému politickému dění a událostem z oblasti kultury
Název z titulní obrazovky (verze z 13.2.2008)
Jedná se o elektronickou verzi tištěného týdeníku Literární noviny
Keywords: politika; kultura; literatura; elektronické časopisy