Chemikalienkunde - Dietz, Hans, 1921-; Kowalczyk, Willi (VEB Fachbuchverlag, 1977)
Eine Stoffkunde mit Grundlagenchemie.
Keywords: chemické látky; organické sloučeniny; anorganické sloučeniny; chemie -- nauka o materiálu