Organická technologie II - Ettel, Viktor, 1893-1964 (SNTL, 1956)
Druhý díl učebnice probírá v sousledu látky vyrobu alifatických a aromatických kyselin karbonových a sulfonových s jejich deriváty alifstické aminosloučeniny, hydroaromatické aminy a jejich deriváty. Dále výrobu heterocyklických sloučenin a organických sloučenin Si, P, As, Hg a Pb
Opr. k 1. a 2. dílu
4700 výt.
Keywords: organická technologie; organická chemie; chemická technologie