Míchání v chemickém průmyslu : - Štěrbáček, Zdeněk; Tausk, Petr, 1927-1988 (Státní nakladatelství technické literatury, 1959)
Resumé v anglickém, německém a ruském jazyce
Keywords: chemické technologie; chemický průmysl; míchání; chemical technology; chemical industry; mixing; příručky; učebnice; handbooks, manuals, etc; textbooks