Přeměny obchodních společností a družstev - Dvořák, Tomáš, 1975- (ASPI, 2008)
Příručka shrnuje základní informace o přeměně obchodních společností a družstev podle právního stavu platného k 1. červenci 2008.
Právní stav pub. je k 1.7.2008
Keywords: přeměny obchodních společností -- Česko; přeměny obchodních společností -- země Evropských společenství; conversion of corporations -- Czechia; conversion of corporations -- European Communities countries; monografie; monographs