Neželezné kovy a slitiny - Sedláček, Vladimír, 1923- (SNTL - Nakladatelství technické literatury, 1979)
Kniha uvádí základní vlastnosti kovů a slitin, vztah struktury, technologie a vlastností, přehled neželezných kovů a slitin a probírá. fyzikální, mechanícké, technologické, chemické a kombinované vlastnosti, vlastnosti povrchůa chování namáhaných konstrukčních materiálů
2300 výt.
Keywords: neželezné kovy; slitiny; nonferrous metals; alloys; příručky; handbooks, manuals, etc