Encyklopedie praktické žurnalistiky - Osvaldová, Barbora, 1950-; Halada, Jan, 1942- (Libri, 1999)
Abecedně řazený slovník se stručným výkladem 450 hesel z oblasti tisku, rozhlasu, televize i moderních informačních technologií.
Keywords: žurnalistika; journalism; výkladové slovníky; explanatory dictionaries