Emila Medková - Srp, Karel, 1958-; Bydžovská, Lenka, 1956- (KANT, 2001)
Monografie významné surrealistické fotografky E.Medkové, vydaná u příležitosti konání výstavy v Galerii hl.m.Prahy na přelomu roku 2001 až 2002.
Anglické resumé
Životopisná data
Keywords: Medková, Emila, -- 1928-1985; 20. století; fotografky -- Česko -- 20. století; fotografie -- Česko -- 20. století; surrealismus (umění) -- Česko; umělecká fotografie -- Česko; women photographers -- Czechia -- 20th century; photography -- Czechia -- 20th century; surrealism (art) -- Czechia; artistic photography -- Czechia; katalogy výstav; exhibition catalogs