Emila Medková - Srp, Karel, 1958-; Bydžovská, Lenka, 1956- (KANT, 2001)
Monografie významné surrealistické fotografky E.Medkové, vydaná u příležitosti konání výstavy v Galerii hl.m.Prahy na přelomu roku 2001 až 2002.