Elektronické součástky nové generace - Voves, Jan, 1960-; Kodeš, Jiří, 1932-2013 (Grada, 1995)
Základní principy elektronických součástek a aplikace pro logické obvody a mikrovlnnou techniku.
Keywords: elektronické součástky; electronic components; příručky; handbooks and manuals