Mluvená francouzština pro vědecké a odborné pracovníky - Pravdová, Marie, 1942-; Pravda, Miroslav, 1928-; Rejtharová, Vlasta (Academia, 1977)
Učebnice se zaměřuje na automatizaci jazykových prostředků, nezbytných pro aktivní vyjadřování a správné používání v praxi, a snaží se zejména o porozumění spisovnému jazyku hovorovému. Téma každé lekce je zpracováno veforměvzorových dialogů a doplňkových textů, představujících výňatky z denního tisku, literární úryvky, krátké informační stati a anekdoty, které přibližují francouzské i naše reálie
5000 výt.
Věcný rejstřík
Keywords: francouzština; učebnice vysokých škol