Mechanika tuhých těles : Kinematika - Apetaur, Milan; Hrala, Tomáš, 1976- (Univerzita J. E. Purkyně, 2008)
Skripta věnují pozornost základní problematice kinematiky, tj. pohybům těles a jejich soustav v rovině a prostoru, řešením početním i grafickým a pojmům jako práce, výkon a účinnost.
100 výt.
Nad názvem: Univerzita J.E. Purkyně v Ústí nad Labem, Fakulta výrobních technologií a managementu
Keywords: kinematika; mechanika; *vysokoškolská skripta; učebnice vysokých škol