Ekonomie veřejného sektoru - Stiglitz, Joseph E., 1943- (Grada, 1997)
Ucelený výklad konceptu ekonomie veřejného sektoru, problémů daní, jejich forem a konkrétní aplikace teorie veřejných financí
Terminol. slovníček
Pozn.
Keywords: fiskální politika; veřejné finance; fiscal policy; public finance; monografie; monographs