100 tajemství lidského úspěchu - Niven, David, 1971- (Portál, 2003)
Příliš mnoho nesystematicky řazených rad. Není při tom specifikováno autorovo pojetí pojmu "úspěch". Každá rada je ilustrována nepříliš šťastným výběrem příkladu ze života amerických podnikatelů a citátem z díla některého amerického psychologa. Kniha je doplněna přehledem americké psychologické literatury. 20030321 kuhrl L2b
Keywords: úspěch; sebevýchova; succes; self-culture; populárně-naučné publikace; popular works