Alkaloidy - Staněk, Jaroslav, 1919-2003 (Nakladatelství Československé akademie věd, 1957)
Obsáhlá monografie znalostí o struktuře a chemickém chování alkaloidů s velkým počtem citací literárních pramenů, umožňujících další důkladné studium otázky.
Opravy
2300 výt.
Věcný rejstřík a rejstřík lat. názvů rostlin
Keywords: alkaloidy; rostliny; halucinogenní rostliny; monografie