Psychologická válka - Buzek, Miloslav (Velká vojenská knihovna, 1959)
Pojednává o vývoji psychologické války ve 20. století, její organizaci a náplni v armádách kapitalistických zemí. Druhá část popisuje vedení psychologické války v míru a soustřeďuje se především na činnost Svobodné Evropy i jiných organizací proti ČSR.