Úvod do moderní japonštiny - Jelínek, Jiří, 1939- (Academia, 1966)
Malá učebnice spisovné japonštiny podává základní znalosti gramatiky, seznamuje s nejdůležitější slovní zásobou a frazeologií a uvádí do tajů japonského písma, a to v takovém rozsahu, aby čtenář po jejím zvládnutí mohlzdokonalovat své znalosti hovorem a samostatnou prací se slovníky a texty.
1850 výt.
Keywords: japonština; učebnice