Knihařské stroje : popis, seřizování a údržba - Bauer, Eduard; Hanzelín, František (Státní nakladatelství technické literatury, 1960)
Příručka pro odborníky podává soustavný výklad o základních knihařských strojích, hlavně o strojích řezacích a skládacích, o niťovkách a drátovkách, o jejich údržbě a obsluze. Uvádí i technické údaje, nákresy, vyobrazení a tabulky
950 výt.
Keywords: knihařství; stroje; knihařské nástroje; bookbinding; machines; bookbinding tools; příručky; handbooks, manuals, etc