Knihařské stroje : popis, seřizování a údržba - Bauer, Eduard; Hanzelín, František (Řada polygrafické literatury, 1960)
Příručka pro odborníky podává soustavný výklad o základních knihařských strojích, hlavně o strojích řezacích a skládacích, o niťovkách a drátovkách, o jejich údržbě a obsluze. Uvádí i technické údaje, nákresy, vyobrazení a tabulky