Tvářecí stroje - Hýsek, Rudolf (SNTL - Nakladatelství technické literatury, 1980)
Nové vydání reaguje na změny ve výrobních programech výrobců tvářecích strojů. Zachycuje výsledky inovačního procesu, přesuny výrob mezi výrobci a vypouští stroje a zařízení, jejichž výroba byla zastavena. Některé popisy zpřesňuje, mění a doplňuje technické údaje a nahrazuje náčrtky fotografiemi. Zařazuje nové typy strojů, tvářecích linek a mechanizačních zařízení vyvinutých v průběhu 5. pětiletky.
Vazba: Miroslav Houska
6300 výt.
Seznam ČSN a oborových norem. Informativní přehledy
Pozn.
Keywords: tváření kovů; tvářecí stroje; hydraulické lisy; lisy; lisování; ohýbání; stříhání; příručky; katalogy