KROK : knihovnická revue Olomouckého kraje (Vědecká knihovna, 2004)
Kulturní čtvrtletník zaměřený na literární a knihovnické události především z regionu.
Podnázev od r. 2010: kulturní revue Olomouckého kraje
Keywords: knihovnictví; informační věda; knihovny; kultura; librarianship; information science; libraries; culture; Olomoucký kraj (Česko : 2000-); Olomoucký kraj (Czechia); elektronické časopisy; odborné časopisy; electronic journals; professional journals