catalog k.utb
Toggle navigation
čeština
Log Out
Login
TBU Catalog
e-resources
E-THESES
All Fields
Title
Author
Subject
ISBN/ISSN
Tag
Find
Advanced Search
Skip to content
Skip to footer
Back to Homepage
Kiehnle Kochbuch :
Description
Kiehnle Kochbuch : Ein Klassiker unter den Kochbüchern
Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors:
Graff, Monika
(Editor)
,
Scharfenberg, Horst
,
Schütterle, Renate
,
Weber, Marlis
Format:
Book
Language:
German
Published:
Weil der Stadt :
Hädecke Verlag,
1984
Subjects:
kuchařství
kuchařské knihy
kuchařské recepty
Physical Description:
607 s. : il.
Cover
Holdings
More Information
Staff View
Description
Item Description:
Rejstř.
V knize barevné fotografie
Save to List
Cite this
Export Record
Export to CitacePRO
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Export to BibTeX
Email this
Similar Items
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Italská kuchyně
by: Pösingerová, Marie
Published: (1987)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Chcete si pochutnať?
by: Hajková, Mária, 1923-2007
Published: (1988)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Technologie přípravy pokrmů : pro 1. ročník středních hotelových škol studijní obor provoz hotelů a společného stravování
by: Netušil, Jaroslav, et al.
Published: (1988)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Technologie přípravy pokrmů : pro 2. ročník středních hotelových škol studijní obor provoz hotelů a společného stravování
by: Netušil, Jaroslav, et al.
Published: (1989)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Mlieko a mliečne prípravky vo výžive
by: Vacová, Terézia
Published: (1986)
×
Loading...