catalog k.utb
Toggle navigation
čeština
Log Out
Login
TBU Catalog
e-resources
E-THESES
All Fields
Title
Author
Subject
ISBN/ISSN
Tag
Find
Advanced Search
Skip to content
Skip to footer
Back to Homepage
Domácí zpracování mléka
Description
Domácí zpracování mléka
Saved in:
Bibliographic Details
Main Author:
Rubášová, Petra
(Author)
Corporate Author:
Evropský sociální fond
Format:
Book
Language:
Czech
Published:
České Budějovice :
Rosa,
2007
Subjects:
mléko
mléčné výrobky
zpracování mléka
příručky
Physical Description:
44 s. : il. ; 21 cm
Cover
Holdings
More Information
Staff View
Description
Save to List
Cite this
Export Record
Export to CitacePRO
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Export to BibTeX
Email this
Similar Items
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Sledování změn složek mléka při zpracování mléčných produktů = Changes in milk components during the processing of diary products : teze přednášek ke jmenování profesorem
by: Samková, Eva
Published: (2022)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Dairy processing improving quality
Published: (2003)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Milk and dairy products in human nutrition : production, composition, and health
Published: (2013)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
The chemistry of milk and milk products : physicochemical properties, therapeutic characteristics, and processing methods
Published: (2023)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Structure of dairy products
Published: (2007)
×
Loading...