catalog k.utb
  • ikona jazykčeština
  • ikona uživatel
  • ikona odhlášeníLog Out
  • ikona přihlášeníLogin
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
Skip to content Skip to footer
  • Back to Homepage
  • Domácí zpracování mléka
  • Description

Domácí zpracování mléka

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Rubášová, Petra (Author)
Corporate Author: Evropský sociální fond
Format: Book
Language: Czech
Published: České Budějovice : Rosa, 2007
Subjects:
mléko
mléčné výrobky
zpracování mléka
příručky
Physical Description: 44 s. : il. ; 21 cm

Cover

Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Staff View
Description
  • ikona Oblben Save to List
  • ikona Citace Cite this
  • ikona Export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to BibTeX
  • ikona Email Email this

Similar Items

  • Sledování změn složek mléka při zpracování mléčných produktů = Changes in milk components during the processing of diary products : teze přednášek ke jmenování profesorem
    by: Samková, Eva
    Published: (2022)
  • Dairy processing improving quality
    Published: (2003)
  • Structure of dairy products
    Published: (2007)
  • Milk and dairy products in human nutrition : production, composition, and health
    Published: (2013)
  • The chemistry of milk and milk products : physicochemical properties, therapeutic characteristics, and processing methods
    Published: (2023)

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025

Loading...