Detaily a dílce ocelových konstrukcí průmyslových budov : 2. díl, - Lehar, František, jr (SNTL, 1969)
Druhý díl příručky obsahuje tabulky příčinkových pořadnic osových sil prutů střešních vazníků, vzorce a pomocné výpočtové hodnoty pro statické vyšetřování prutů a výpočty sloupů a rámů. Podává i výpočetní postup provystiženíprostorového spolupůsobení ocelové konstrukce průmyslové budovy.
4700 výt.
Obálka a vazba: Zbyněk Weinfurter
Keywords: konstrukce (technika); ocelové konstrukce; technická mechanika; pruty; rámy; nosníky; výpočty; tabulky