Chemické rozbory neželezných kovů a slitin - Felix, Václav, 1901-1962 (Knižnice hutního průmyslu, 1952)
Spis pojednává o vlastnostech, složení a použití, hlavně však o chemickém rozboru barevných kovů a rozmanitých jejich slitin. Pro úplnost uvádí též rozbory rud, včetně železných rud a ferroslitin. (Podle edič. pozn.)