Valivá ložiska - Fröhlich, Jan (SNTL, 1980)
Další vydání katalogu, který uvádí přehled normalizovaných a běžně užívaných valivých ložisek s údaji o jejich dynamické a statické únosnosti, přináší nově přepočítané a zpřesněné hodnoty v jednotkách newton podle soustavy SI.Registruje také všechny změny v oboru valivých ložisek, k nimž došlo v době od předcházejícího vydání.