Automobil : Časopis českého ministerstva strojírenství a elektrotechniky (UNIPRESS, 1957)
Technický měsíčník pro pracovníky v oboru konstrukce a výroby automobilů, motocyklů a traktorů.
Od listopadu 1990 do března 1991 vycházely tituly "Automobil" a "Automobil revue" souběžně
Vydává: UNIPRESS, spol. s r.o. Milan Jozíf
Keywords: automobilový sport -- automobilový průmysl; automobilový průmysl; automobilový sport; automobily; časopisy