Print & Publishing : Český a slovenský časopis pro tištěnou komunikaci
Odborný časopis pro polygrafii, typografii, reklamu, design a tiskovou dokumentaci.
Vydává: Print & Publishing, spol. s r.o.
Rozsah a rozměry pro registraci: 6x48(64)+8+4 s., 205/285
Podnázev do 31.12.1992: Československý časopis pro tiskovou komunikaci
Keywords: časopisy; tiskařství; polygrafický průmysl; design