Škola kreslení módních návrhů : principy, návody a techniky: kompletní kurz pro začínající módní návrháře - Tatham, Caroline; Seaman, Julian (Slovart, 2007)
Jednotlivé výukové lekce se zabývají všemi aspekty tvorby módního návrhu a módní ilustrace. Počínaje kapitolou o hledání inspirace, až po techniky a prostředky odborného kreslení, návrh kompletní kolekce nebo modelové řady a vytvoření portfolia s hotovými oděvy, ve kterém účastníci prezentují svůj vlastní styl. Knihu doplňuje adresář univerzit, na nichž lze studovat módní návrhářství, webové stránky módních návrhářů, terminologický slovník a rejstřík.
Terminologický slovník
Keywords: módní návrhářství; odborné kreslení; fashion design; professional drawing; příručky; handbooks, manuals, etc