Dobývání znalostí z databází - Berka, Petr, 1959- (Academia, 2003)
Základní informace o procesu dobývání znalostí a o principech z oblastí databází, statistiky a strojového učení
Keywords: databáze; dolování dat; znalostní inženýrství; data mining; knowledge engineering; databases; příručky; handbooks, manuals, etc.