Inovace nástrojů ekonomiky a managementu organizací - Kislingerová, Eva, 1950- (C.H. Beck, 2008)
Manažerská příručka přibližuje nové nástroje a trendy napomáhající růstu životaschopnosti a výkonnosti podniků v dlouhodobém časovém horizontu.
Keywords: znalostní ekonomika; konkurenceschopnost; konkurenceschopnost -- Česko; podniková ekonomika; podnikový management; knowledge economy; competitiveness; international competition -- Czechia; managerial economics; industrial management; monografie; případové studie; monographs; case studies