Navrhování automatických výrobních systémů - Maixner, Ladislav (SNTL, 1980)
Práce pojednává o některých základních metodách, které se uplatňují v hlavních etapách návrhu automatických výrobních systémů ve strojírenství a elektrotechnice. Podává rozbor technologického postupu a definujespolehlivostnícharakteristiky automatů a způsob empirického zjištění. Seznamuje s optimálním řízením technologického postupu a uvádí některé typy řídicích počítačů zemí RVHP a možnosti využití v automatizační technice.
3200 výt.
Věcný rejstřík
Obálka a vazba: Eva Morávková
Keywords: automatizované výrobní systémy; optimalizační metody; linky výrobní; navrhování; příručky