Automatizované řídící systémy : Zadání, projektování, realizace - Zacharov, Valerij Nikolajevič; Pospelov, Dmitrij Aleksandrovič, 1932-; Chazackij, Vilij Jefimovič (Řada elektrotechnické literatury, 1977)
Publikace, určená především projektantům automatizovaných systémů řízení technologických procesů, se zabývá požadavky zadavatele, formalizací zadání a přechodem od formálního technického zadání ke struktuře. Velkou pozornost věnujevlastní realizaci řídicího systému, porovnává jednotlivé varianty jeho technického řešení a hodnotí spolehlivost a ekonomickou efektivnost systému.