Silnoproudá rozvodná zařízení v průmyslu - Pauza, Josef, 1922- (SNTL, 1974)
V devíti kapitolách informuje o rozvodných zařízeních, jejich provedení, výzbroji a o přístrojích v hlavních obvodech rozvodných zařízení. Popisuje rozvodná zařízení velmi vysokého, vysokého a nízkého napětí, jejich zkoušení, provoz a údržbu. Zabývá se také značením a dokumentací rozvodných zařízení a naznačuje směry dalšího vývoje. Výklad provázejí příklady výpočtů, konstrukčních řešení a zapojení.
6200 výt.
Věcný rejstřík
S obr., fot. a tb. v textu
Vazba: Miroslav Houska
Keywords: silnoproudá elektrotechnika; rozvodná zařízení; příručky