Radiochemické praktikum - Nesmejanov, Andrej Nikolajevič, 1911-1983 (Řada chemické literatury, 1959)
Vysokoškolská příručka popisuje vybavení radiochemické laboratoře a radiometrická zařízení, uvádí velké množství úloh pro studium radioaktivních přeměn, přípravu radioaktivních izotopů a práci s nimi. Jednotlivým kapitolám jsoupředeslány teoretické úvody.